Magunkról

Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam Önnek a Present Store Kft. tevékenységét.
Cégünk emblémázott üzleti, reklámajándékokkal foglalkozik. A pár forintos promócióra szánt termékektől (toll, esernyő, póló,) az igazán exclusive ajándéktárgyakig mindennel, amely a reklám-ajándék kategóriába tartozik.

Több éves, a szakmában eltöltött gyakorlattal a hátunk mögött büszkén mondhatjuk, hogy szinte nem ismerünk lehetetlent, mely a termékek beszerzését, emblémázását, üzleti partnereink igényeinek való megfelelést illeti.
Fontos számunkra, hogy jót és jól szolgáltassunk, így minden tekintetben igyekszünk kihasználni a szakma adta minden lehetőségét. Szívesen részt vállalunk a teljes folyamatban, mely az ötletadástól a kivitelezésig terjed. Segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb terméket, akár konkrétumról, akár csak ötletről van szó.
Termékeinket saját magunk emblémázzuk, ezért a megrendeléstől a kiszállításig történő idő lerövidül, illetve a minőség-ellenőrzés is házon belül történik.
A teljesség igénye nélkül pár termék a kínálatunkból:
– jelvény, naptár, póló, bögre, léggömb, nyakkendő, forma-és munkaruházat, nyakpánt, toll, kulcstartó…

Több mint 10.000 féle termékkel foglalkozunk, ügyfeleink száma meghaladja a 2000-et.
Kérésére szívesen küldünk katalógust, mely ízelítőt ad portfóliónkból, vagy katalógusaink címszó alatt nézze meg e-katalógusainkat. Kérésére kollegánk felkeresi Önt személyesen.

Bízva cégeink sikeres üzleti együttműködésében!

Tisztelettel:
Keresztesi Ferenc
Cégvezető

presentstore_szinallasok.cdr